Saturday, August 12, 2006

Aftellen geblazen !

Gisteren was mijn laatste dag op het werk ... 13 maand NIET meer werken, geen idee wat dat gaat doen met mij ! Het afscheid van de collega's was niet raar, omdat het niet definitief is. Ik besef het nog steeds niet, maar binnen 3 weken zit ik in Azië. Eerst komt Vietnam aan de beurt, na een maand in Vietnam trek ik verder naar Laos. Daar komt Sofie mij vergezellen, ik kijk er al naar uit ! 03/10 staat in mijn agenda gegrift. Tot 09 november zal ze mij opmonteren, om dan die zware last aan Mark door te geven. Ik ben ze nu al beiden énorm dankbaar, want zolang moet ik mijn reis al alleszins volhouden ;-) . Met Mark, ga ik Cambodja bezoeken, en verder Singapore en Thailand onveilig maken.
Begin januari trek ik alleen verder naar Down under mate ! Aussies won't know what hit them ! En dan nog verder naar Kiwi-land en maybe Fidji ... eerst zien hoe ver de financiën het trekken ! Ik heb énorm hoge verwachtingen van Nieuw-Zeeland, mooiste land ter wereld zeggen ze ... wie weet blijf ik daar wel ! Maar dan zou ik eerst afstand moeten doen van familie & vrienden. We zien wel ! My future is a big hole, I will fill it myself !

Tot de 26ste op mijn afscheidsfuif (voor de meesten), fotootjes van de fuif zet ik dan ook hier op de site (link foto's)

Greetzz,

Masha